kuvien synkronointi pilveen

Tuliko DropBox tilisi täyteen? Siirrä nyt tiedostosi talteen pCloud pilvitallennuslevylle niin saat ilmaista tilaa 20Gb

Saitko DropBoxilta ilmoituksen, että tallennustilasi on täynnä ja synkronointi on nyt lopetettu? Mistä nyt oikein on kyse? DropBox on jakanut ilmaista mutta samalla määräaikaista tallennustilaa erilaisten kirjautumisten yhteydessä. Eräs tällainen tarjous oli uuden Samsung puhelimen ostajille suunnattu 2 vuoden määräaikainen 48Gb lisätila. Nyt tämä määräaikainen tarjous on siis päättynyt ja siksi olet saanut sähköpostiisi ilmoituksen:

”Your Dropbox is full and is no longer syncing files”

Samassa sähköpostissa DropBox ehdottaa Sinulle siirtymistä maksulliseen versioon, jossa olisi tarjolla huikean kokoinen 1.000Gb tallennustila. Eli tällainen megalomaaninen tallennustila olisi 1TB kokoinen – HUH. Epäilen, että sellaista levytilaa mihinkään tarvitset, joten tässä on Sinulle vaihtoehto mihin saisit valokuvasi, videosi ja muut tärkeät tiedostosi talteen. Tämän tarjouksen Sinulle tarjoaa pCloud pilvitallennuspalvelu. Ilmaisen tallennustilan koko on 20GB. Ja mikä parasta: Tämä 20Gb tila siis täysin ilmaiseksi eikä minkäänlaista määräaikaa!! Kyllä! Nyt kun lunastat tämän tarjouksen niin se on Sinun ikuisesti – Forever.

Tarjouksen hyödyntäminen edellyttää Sinulta ainoastaan sitä, että lunastat tarjouksesi oheisesta linkistä:

20gb ilmaista tilaa dropbox käyttäjille

 Tuntuuko Sinusta kuitenkin siltä, että tämä 20Gb ei olisikaan riittävä kaikille tiedostoillesi? Silloin Sinun kannattaa harkita pCloudin tarjousta 500Gb tallennustilasta. Se maksaa alle 4€ kuukaudessa. Tämä on siis alle puolet vastaavan DropBoxin hinnasta. Lue oheisesta linkistä lisää:

 

tallennustila 500gb

maksullinen pilvipalvelu

Jaa:

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *