mikä sovellus kuluttaa eniten mobiilidataa

Tiedätkö mitkä sovellukset kuluttavat eniten mobiilidataa ja wifi yhteyttä sekä hidastavat puhelimesi nettiä? Selvitä datankulutus nyt ilmaiseksi

Selvitä puhelimesi datankulutus ja tiedä mitkä sovellukset käyttävät eniten kaistaa. Glasswire for Android sovelluksen graafisen kuvaajan antama tulos voi yllättää Sinut! Sovellukset, joita et käytä lainkaan, voi kuluttaa mobiilidataa yllättävänkin paljon.

Glasswire for windows on erittäin suosittu tietokonesovellus, jolla on miljoonia käyttäjiä. Nyt tämä IT-ammattilaisten keskuudessa erittäin suosittu sovellus on Play kaupassa ladattavissa Android puhelimiin ilmaiseksi.

Glasswire on todellakin täysin ilmainen, eikä siinä ole lainkaan ärsyttäviä mainoksia tai sovelluksen sisäisiä, eritasoisia maksullisia versioita.

Tällä sovelluksella selvität kaikki sovellukset, jotka kuluttavat mobiilidataa sekä wifi yhteyttä tai muutoin käyttäytyvät epäilyttävästi. Mikäli puhelimesi nettiyhteytesi on mielestäsi hidastunut, kannattaa Sinun asentaa tämä sovellus heti.

Glasswire kertoo myös tarkasti kuukausittaisen mobiilidatan käytön, jotta osaa valita juuri oikeanlaisen puhelinliittymän itsellesi.

Lataa sovellus Play kaupasta:

mobiilidatan kulutuksen seuranta

glasswire for android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glasswire.android

Glasswire kertoo selkeästi ja yksityiskohtaisesti, jopa 3 kuukautta taaksepäin historiatiedon jokaisen sovelluksen datan käytöstä.

paljonko puhelimeni datan kuluts

puhelimen datan käytön arvioiminen

Sovelluksen avulla pystyt myös selvittämään mitkä sovellukset käyttävät mobiilidataa ja/tai wifi yhteyttä.

puhelimen netti on hidastunut

puhelimen nettiyhteys on hidas

Glasswiren tuottamasta reaaliaikaisesta, graafisesta kuvaajasta ilmenee selkeästi, että mitkä appsit käyttävät dataa ja kuinka paljon ne käyttävät sitä. Kuvaajasta ilmenee myös se, kun sovellus alkaa käyttämään puhelimesi internetyhteyttä. Näistä kaikista tapahtumista jää jälki kuvaajaan, josta niitä voi tarkastella ajassa taaksepäin.

hidastunut puhelin

sovellusten käyttämä data

Paljonko käytät mobiilidataa kuukaudessa?

Osaatko vastata tällaiseen myyjän esittämää kysymykseen, kun olet liittymäkaupoilla? Valitsemalla oikean datapaketin puhelinliittymääsi, voit säästää merkittävästi rahaa. Glasswire kertoo sen Sinulle reaaliaikaisesti.

datapaketin valitseminen puhelinliittymään

puhelinliittymä datapaketti

Sovellus on ladattavissa Play kaupasta:

glasswire for android

lataa play kaupasta

Lue lisää Glasswire web sivuilta www.glasswire.com/

glasswire for android

glasswire for windows

Jaa:

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *