Mobiililaitteiden huolto- ja korjaustoiminnassa on jatkuva kapasiteettipula ja markkinat kasvavat jatkuvasti. PuhelinRikki-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehittelyllä, laadunvalvonnalla ja markkinoinnilla uskottavan vaihtoehdon kuluttajille.

Kiinnostuitko PuhelinRikki.fi -yrittäjyydestä?

PUHELINRIKKI -KONSEPTI

Puhelinrikki.fi on Suomen tunnetuin mobiililaitteisiin erikoistunut huolto- ja korjaamoketju. Nopea palvelu, kilpailukykyiset hinnat ja luotettavuus ovat jo tunnetuksi tulleita puhelinrikki.fi-käsitteitä. Korjauspalvelumme eivät rajoitu vain tiettyyn merkkiin, vaan korjaamoissamme palvellaan kaikkia yleisempiä puhelin- ja tabletti merkkejä.

EDUT YRITTÄJÄLLE

Puhelinrikki.fi –yrittäjinä työskentelee monenlaisia ihmisiä, joiden työelämän taustat voivat olla hyvinkin erilaisia. Kaikkia kuitenkin yhdistää kiinnostus teknologiaan ja vahva yrittäjähenkisyys. Huoltolandia Oy:n tarjoamien monipuolisten palvelujen ansiosta alueelliset huoltokumppanit voivat keskittyä omaan erikoisosaamiseensa.

VALTAKUNNALLINEN MARKKINOINTI

Aktiivinen ja ammattitaitoinen markkinointi on puhelinrikki.fi –ketjun kulmakivi. Markkinoinnin tärkein tehtävä on edistää yrittäjien liiketoimintaa ja tuottaa heille lisää asiakkaita. Valtakunnallisen markkinoinnin tavoitteena on varmistaa, että puhelinrikki.fi tunnetaan kaikkialla Suomessa alan parhaana palveluyrityksenä, joka tarjoaa avun asiakkaiden mobiililaiteongelmiin. Huolehdimme valtakunnallisella tasolla liikesuhteiden solmimisesta vakuutusyhtiöiden kanssa. Vakuutusyhtiöt etsivät jatkuvasti ratkaisuja, joilla he voivat säästää korjauskuluissa, sekä välttää asiakkaille tärkeiden mobiililaitteiden postittamisestä viikkoja kestäviin huoltoihin.

PAIKALLINEN MARKKINOINTI

Yrittäjänä hyödyt myös ketjulta saamistasi valmiiksi suunnitelluista paikallismarkkinoinnin työkaluista. Paikallismarkkinoinnilla vahvistetaan puhelinrikki.fi –ketjun alueellista asemaa, paikallinen markkinatilanne huomioiden. Oma roolisi asiakkaiden hankinnassa on kuitenkin merkittävä. Kun teet korjauksen, niin lähteekö asiakas tyytyväisenä pois levittäen sanaa hyvästä ja nopeasta palvelusta? Asiakkaat yllättyvät positiivisesti kun kuulevat, ettei korjaukseen menekään päiväkausia ja ettei se maksakaan niin paljon kuin he pelkäsivät, vaan he saavatkin korjauksen jopa odottaessa. Tyytyväiset asiakkaat kertovat palvelustasi tuttavilleen ja pian sinulla on uusia asiakkaita ilman että teit mitään ylimääräistä.

VAHVA NÄKYVYYS VERKOSSA

Yli 85% asiakkaista etsii ensimmäiseksi ratkaisua verkosta erilaisiin mobiililaiteongelmiinsa ja tekee esivalintansa sen pohjalta. Siksi puhelinrikki.fi on vahvasti läsnä verkossa, ja palvelee siellä asiakkaitaan. Puhelinrikki.fi:llä onkin kilpailijoitaan monipuolisemmat verkkosivut, sekä aktiivista toimintaa sosisiaalisessa mediassa, joita edelleen innovatiivisesti kehitetään.

PUHELINRIKKI.FI AKATEMIA

Teknologia kehittyy ja laitteet vaihtuvat nopeammin kuin koskaan. Jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme parhaan palvelukokemuksen ja menestymään kovenevassa kilpailussa, henkilökuntamme ja kumppaneidemme tekninen osaaminen on oltava alan parasta. Oman koulutusjärjestelmän, puhelinrikki.fi akatemian, tavoitteena on kehittää henkilökuntamme ja kumppaneidemme osaamista pitkäjänteisesti, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

VARAOSALOGISTIIKKA

Laadukkaan korjaustapahtuman tärkein lenkki on alkuperäislaatua vastaavat varaosat ja niiden hyvä saatavuus. Huoltolandia Oy:llä on Suomen suurin ja kattavin mobiililaitteiden varaosavarasto, josta pystymme huolehtimaan alueellisten kumppaneidemme varaosatarpeista nopealla vasteajalla. Tämä tuo merkittävää kilpailuetua Sinulle, koska pystyt tämän avulla lupaamaan asiakkaasi puhelimen kuntoon jopa seuraavaksi päiväksi. Puhelinrikki.fi kumppanuuteen kuuluu oma alueellinen varaosavarasto, jota täydennetään keskusvarastolta tarpeen mukaan.

KIINTEÄT KORJAUSHINNAT

Olemme hinnoitelleet jo yli 500 eri korjauksen hinnan asiakkaidemme eduksi ja hinnoittelemme uusia korjauspalveluita sekä niille kiinteitä hintoja lisää päivittäin. Selkeät kiinteät hinnat joka korjaukselle, auttaa asiakasta tekemään päätöksen korjauksesta ja lisää luottamusta toimintaamme. Valmiiksi hinnoitellut korjauspalvelut säästää paljon työaikaasi joka mahdollistaa sen että, voit itse keskittyä tuottavampaan työhön.

PIENET ALOITUSKULUT

Mobiililaitehuolto ei vaadi isoja tiloja tai paljoa laitteita, vaan mukaan pääset pienellä pääomalla. Voit toimia esim. IT-huollon alivuokralaisena tai voit ryhtyä PuhelinRikki -yrittäjäksi, nykyisen liiketoimintasi lisäksi.

TEKNINEN TUKI

Alueellisena kumppaninamme et ole koskaan yksin, vaan tukenasi on aina Suomen laajin huoltoteknikkojen verkosto. Huoltolandia Oy:n teknisen tuen henkilökunta on joukko kokeneita mobiililaitehuollon ammattilaisia, jotka ratkaisevat ongelmia ja antavat kattavaa korjaus- ja sovellusneuvontaa puhelimitse. Alueellisena huoltokumppanina saat myös pääsyn laajaan tietopankkiimme, josta löytyy yli 100 henkilökuntamme laatimaa ohjevideota.

KESKITETTY ASIAKASPALVELU

Keskitetyn asiakaspalvelumme avulla säästät arvokasta aikaa ja pystyt keskittymään olennaiseen. Asiantuntevan ja miellyttävän asiakaspalvelun ansioista asiakastyytyväisyytemme säilyy korkealla tasolla.

ISOT JA KASVAVAT MARKKINAT

Mene esimerkiksi vaikkapa kahvilaan ja katso ympärillesi. Useimmilla on puhelimesta näyttö rikki tai muita vaurioita pudottamisen jäljiltä. Ihmiset eivät ole korjauttaneet niitä, koska eivät tiedä kuinka helposti ja nopeasti korjaus onnistuisi. Ethän itsekään korjauttaisi pientä vaurioita, jos ajattelisit että sinun on postitettava puhelimesi, josta sen saa takaisin vasta usean päivän päästä ja joutuu maksamaan omaisuuden. Älypuhelin on osa ihmisen identiteettiä, josta ei voi luopua päiviksi tai viikoiksi. Markkinat siis vain odottavat yrittäjää, joka kertoisi heille mahdollisuudesta korjauttaa puhelin tai tabletti omalla paikkakunnallaan. Tablet-tietokoneista on tullut nopeasti keskeinen työväline osana opetusta peruskouluissa sekä lukioissamme ja jokaiselle koululaisella on nykyään oma tablettinsa. Oppilaitoksemme etsivät jatkuvasti alueellisia kumppaneita korjaamaan rikkoutuneita laitteita.

SINUSTAKO YRITTÄJÄ?

Kiinnostuitko puhelinrikki.fi yrittäjyydestä? Ole rohkeasti yhteydessä niin keskustellaan tarkemmin toimintatavoistamme ja pelisäännöistä.
Odotamme yhteydenottoasi!

Kumppanirekrytoinnin yhteystiedot
Toimitusjohtaja Vesa-Pekka Venho
puh 0500 – 860 455
email: vp.venho ( ) puhelinrikki.fi