puhelin korjaus maksu laskulla

Puhelimesta meni näyttö rikki ja tilipäivään vielä 2 viikkoa – Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa

Menikö näyttö rikki ja puhelimesi pitäisi korjata ennen tilipäivää?

Ei hätää! Voit maksaa puhelimesi korjauksen nk. Jousto Luotto nimisen palvelun avulla.

Mikäli haluat maksaa laskulla tai osamaksulla, tulee Sinun ensin suorittaa maksaminen verkkokaupassamme, ennen toimipisteessämme asiointia. Esitä verkkokaupastamme saamaasi maksutositetta kun asioit toimipisteessämme.

Siirry tästä maksamaan:

Korjauksen maksaminen Laskulla

Jousto Lasku on avoin ja läpinäkyvä maksutapa

Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Lasku ja saat 14 vrk maksuaikaa ostoksellesi. Jos haluat maksaa laskun tilipäivänäsi kerralla pois, maksat ainoastaan laskutuslisän 4,90€. Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa.

Saatuasi Jousto Laskun voit myös halutessasi muuttaa sen Jousto Osamaksuksi Jouston Online-palvelussa.

Laskun tekeminen edellyttää vähintään 20 vuoden ikää. Maksaessasi verkkokaupassamme  saat luottopäätöksen heti. Lisätietoa ja tarkat sopimusehdot löytyvät Jousto luoton sivuilta www.jousto.com

Jousto on osa DFC Nordic Oy:tä.

DFC Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. DFC Nordic Oy -konserni on osa amerikkalaista Dollar Financial Groupia, jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. Kaikki Suomen palvelumme, kuten Jousto, on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin me myös palvelemme asiakkaitamme, henkilökohtaisesti. Siispä olemme lähellä, luotettavia ja vakavaraisia. Ja mukavia.

Jaa:

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *