iphone error 53

Päivititkö iPhoneesi uuden iOS 9 ohjelmiston ja ruudullasi on nyt iTunes logo?

Oletko yrittänyt asentaa uuden iOS 9 version iPhone puhelimeesi ja se epäonnistui? Näytölläsi on nyt vain iTunes logo ja puhelin ei reagoi mihinkään. Olet liittänyt iPhone puhelimesi tietokoneellesi mutta iTunes ohjelma palaa aina alkutilaan antaen eri virheilmoituksia. iPhone puhelimesi päivitys onnistuu kun asennat uuden iOS 9.2 ohjelmiston nk DFU modessa. DFU mode on nk. virheenkorjaustila, jossa osa puhelimen toiminnoista on pysäytettynä. Alla on ohjeet kuinka päivität puhelimesi uuden käyttöjärjestelmän:

Tarvitset tietokoneen johon on asennettu iTunes ohjelmisto sekä USB kaapelin jolla liität puhelimesi tietokoneeseen.

1. Liitä iPhone tietokoneesi ja uudelleenkäynnistä se nk. ”soft reset” toiminnolla. Paina virtakytkintä ja kotinäppäintä hetken yhtäaikaa kunnes puhelin käynnistyy.

2. Jatka virtakytkimen painamista n. 3 sekunnin ajan.

3. Pidä virtakytkin edelleen painettuna ja samalla paina kotinäppäintä. Pidä molempia painikkeita pohjassa 10 sekunnin ajan.

4. Vapauta virtakytkin ja pidä kotinäppäin edelleen painettuna 15 sekunnin ajan.

5. Nyt tietokoneesi iTunes ohjelman tulisi havaita ”palautustilassa olevan iPhonen” ja samalla puhelimen näyttö on pimeänä. Kokeile painaa lyhyesti virtapainiketta. Näytön tulisi olla tällöin pimeänä.

6. Seuraa iTunes ohjelman ohjeita.

Mikäli asennus ei onnistu ensimmäisellä kerralla niin kokeile uudestaan.

Eikö asennus onnistu? Ei hätää. Tuo laitteesi lähimpään liikkeeseemme niin teemme asennuksen puolestasi.

Jaa:

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *