ilmainen lounas - MS office

Officepaketti nyt maksutta iPhonelle ja iPadille

Olisitko uskonut että Microsoft tarjoasi Sinulle ilmaisen lounaan? Microsoft nimittäin yllätti ilmoittamalla muuttavansa Office -tuotepakettinsa Word, Excel ja Powerpoint sovellukset ilmaisversioiksi. Samalla näiden suosittujen ohjelmistojen uusimmat versiot ovat nyt ladattavissa AppStoresta, jokainen sovellus erikseen. Kaikista kolmesta sovelluksesta on saatavilla omat versiot iPhonelle sekä iPadille. Nämä uudet sovellukset korvaavat nykyisen, Office Mobile for iPhone -version.

Word, Excel ja PowerPoint sovelluksilla voi nyt:

– avata tiedostoja,

– tehdä niihin muutoksia,

– lähettää sähköpostitse sekä

– tallentaa OneDrive, OneDrive Business tai SharePoint -pilvipalveluihin.

Uutuutena samalla on nyt myös tallennusmahdollisuus DropBox -pilvipalveluun. Eli nyt voit ladata Appstoresta iPhoneesi uuden excel sovelluksen, jatkaa DropBoxissa olevan excel -tiedoston muokkausta iPhonellasi, maksamatta Microsoftille kaikesta tästä yhtään mitään.

Aikaisemmin Microsoft on tarjonnut Office Mobile sovelluksen, jolla on voinut avata Office tiedostoja, mutta officetiedostoihin tehtävät muutokset ovat vaatineet maksullisen Office 365 -tilauksen. Office Mobile sovelluksessa tehtävät muokkaustoiminnot on olleet hyvin minimaalisia ja ne ovatkin olleet käytännössä lähinnä Preview -versioita. Microsoftin ilmoituksen mukaan, nyt näissä uusissa sovelluksissa on huomioituna iPhonen ja iPadin erityisominaisuudet ja sovellukset on nyt optimoitu kokonaan uudestaan iOS käyttöjärjestelmälle.  Samoin, nyt uusissa versioissa on tuotu merkittäviä uudistuksia Wordin, Excelin sekä PowerPointin muokkaustoiminteisiin.

Kyseessä on merkittävä muutos Microsoftin strategiassa, jossa nyt pyritään tuomaan yhtiön kaikki ohjelmistot mahdollisimman laajalle käyttäjäkunnalle. Microsoftin Office -tuoteryhmän markkinoinnista vastaava johtaja, Michael Atalla kertoi lehdistötilaisuudessa että he haluavat kaikkien asiakkaidensa olevan tuottavia, olivatpa he missä tahansa tai käyttivät he mitä tahansa laitetta hyvänsä.

Yhtiön uusi Officepaketin strategia julkaistiin muutama päivä sen jälkeen kun Microsoft ja DropBox olivat julkaisseet uuden yhteistyösopimuksensa.

Uudet word, excel ja powerpoint sovellukset vaativat iOS 7.1 tai tätä uudemman version, joten iPad 1:een ja vanhimpiin iPhone 3 malleihin asennus ei onnistu.

officepaketti lukuina

officepaketti lukuina

 

 

 

Jaa:

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *