• windows mobile 8.1 päivitys
  • wlan seuranta

Nokia Lumia 925 ja 1020 puhelimien Windows Phone 8.1 päivitykset ovat nyt alkaneet

windows mobile 8.1 päivitys

windows mobile 8.1 päivitys

Onko puhelimesi näytölle ilmestynyt oheisen kuvan mukainen ilmoitus ”Päivitys valmiina asennettavaksi”? windows phone 8.1 päivitys Suosittelemme kyseisen päivityksen asentamista, koska se tuo Lumia puhelimesi käytettävyyteen merkittäviä uudistuksia sekä parannuksia mutta ennenkuin aloitat asentamaan uutta päivitystä, niin suosittelemme tekemään seuraavat valmistelut.

1. Varaa päivitykselle riittävästi aikaa.

Vaikka puhelimen näytöllä mainitaan 20 minuuttia, niin se ei pidä alkuunkaan paikkansa, vaan todellinen aika päivityksen asentumiselle voi olla jopa 1-2 tuntia. Päivityksen aikana joudut syöttämään muutamaan otteseen PIN-koodin ja puhelimen suojakoodin. Eli siis älä laita päivitystä lataamaan nukkumaan mennessä, koska päivitys on aamulla vielä pahasti kesken. ( Puhelimesi on jäänyt odottamaan toimenpiteistäsi eli PIN-koodia ja näytön lukituksen salasanaa )

2. Aseta puhelin lataukseen päivityksen ajaksi.

Koska päivitys kestää kauan sekä kuluttaa paljon puhelimen resursseja, on hyvä varmistaa että puhelin varmasti pysyy päällä koko päivityksen prosessin aikana. Testasimme päivityksen asentamista uudella Lumia 925 puhelimella ilman että se oli latauksessa. Akun varaus laski 90% :sta niinkin alas kuin 30% :iin. Tästä voidaan tehdä johtopäätös että on epävarmaa esim. 1 vuoden ikäinen puhelin pysyisi käynnissä koko päivityksen ajan, ilman että se olisi latauksessa.

3. Varmistu että puhelimesi on liitettynä wlan verkkoon jos Sinun puhelimessasi ei ole 4G yhteyttä.

Tiedostomäärät päivityksen aikana on melkoisia joten ei ole järkevää siirtää sellaisia määriä dataa matkapuhelinverkon kautta. Samoin, hidas datayhteys pidentää päivityksen vaatimaa aikaa huomattavasti.

4. Päivityksen loppuvaihessa UUDET ASETUKSET ja WLAN seuranta

Päivitys ehdottaa asennuksen loppuvaiheessa valitsemaan toiminnon ”WLAN seuranta” päälle. Ehdotammekin, että jätät valitsematta kyseisen asetuksen. Eli ota ruksi pois kohdasta WLAN seuranta.

5. Muista päivittää vielä kaikki sovellukset

Kun asennus on viimeistelty, niin muista käydä vielä katsomassa sovelluskaupassa mitkä appsit vaativat päivityksen toimiakseen. Lähes kaikki asentamasi appsit vaativat vielä päivityksen jotta ne toimisivat uudessa Windows Phone 8.1 käyttöjärjestelmässä. Riippuen hankkimiesi sovellusten lukumäärästä sekä nettiyhteytesi nopeudesta, uusien sovelluspäivitysten lataus voi kestää jopa 1 tunnin.

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat päivityksen sujuvan asentumisen. Kerromme seuraavassa postauksessamme Windows Phone 8.1 käyttöjärjestelmän tuomista uudistuksista ja parannuksista Lumia puhelimeesi.

Jaa:

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *