Mac Cremesheen Lipstick Swatches

This looks like molten metal when applied. MACin pigmenttejä saa muuten nykyään Turun ja Helsingin ständeiltä. And I promise to make a post about Inglot mac cremesheen lipstick swatches stuff that I own this weekend. Omani on aika tyypillinen ja ”minun näköiseni”. Sähköpostiosoite Nimi Kotisivu. Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia.

Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta. Kaunis sävy tämäkin, mutta itse pidän tuosta Charmed I’m sure-sävystä enemmän. Itsehän en sen vuoksi pysty katsomaan videota. Häivyttäminen on hieman työläämpää, mutta sitä se on aina mattaluomivärien kanssa. Mac cremesheen lipstick swatches olen kuitenkin innostunut kokeilemaan noita Inglotin Duralinen kanssa. Kaiken kaikkiaan oli tosi ihana tapahtuma ja Turkuun ollaan kaivattu jotain tällaista, joka eroaa täysin massasta.

mac cremesheen lipstick swatches

Past Future

Tähän voinkin hymynkare huulilla lopettaa tämän postauksen. Hinta ei päätä huimaa! Itsehän en sen vuoksi pysty katsomaan videota. Hyvin pysyy ja helppo levittää. Sähköpostilla: asiakaspalvelu lyko. It’s a really lovely color.

lego com city police

Cremesheen Lipstick Crosswires – MAC – KICKS

This brow pen surprised me. Voit siis mieluusti korvata ne samankaltaisilla edullisemmilla tai helpommin saatavilla tuotteilla. Sitten asiat vain jää. Yritin myös Vilin koneella editoida videota ja latasin siihen Windowsin oman editointiohjelman. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki.

MAC Love Goddess lipstick (satin) – Marilyn Monroe

Seuraan seuraajia : Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Tämän takia muistan alun perinkin siirtyneeni maksullisiin editointiohjelmiin. Huulipuna, joka hemmottelee huulia kaikella ihanalla. Erittäin pysyvä ja peittäävä huulilla. The finish is really metallic almost scale-like looking. Hyvin pysyy ja helppo levittää.