Mac Air 2020 I7

Lasi, napittamaton ja monikosketus, kuten MacBook Pro -profiilit lokakuu Tekniset tiedot. Stereokaiuttimet tarjoilevat basson kaksinkertaisena ja äänen 25 prosenttia voimakkaampana. Lisämukavuutta käyttöön tuovat taustavalaistu ja hiljainen MagicKeyboard-näppäimistö sekä helppo ja turvallinen TouchID-sormenjälkitunnistus. Apple MacBook Air — huippunopea ja kepeä kannettava.

MacBook air

Nykyisessä tuotelinjassa se jää MacBook Pron suorituskyvyn alapuolelle. Sisäänrakennettu mikrofoni ja mono- kaiutin Stereo ulostulo liittimeen. Snow Leopardin julkaisun jälkeen kosketuslevy on mahdollistanut kiinalaisten merkkien käsinkirjoituksen tunnistamisen. Käyttöönoton jälkeen MacBook Air sai monipuolisen vastaanoton. Apple tuo markkinoille toisen sukupolven lokakuupienemmällä 11,6 tuuman mallilla, uudistetulla muotoilulla ja tavallisella säilytysjärjestelmällä. Kriitikot kiittelevät kuljetuksen helppoutta, mutta tuomitsevat tehdyt kompromissit toiminnallisuuden suhteen.

mac air 2020 i7

Yhteenveto

Jatka ostoksia. Kirjaudu sisään. Kolmas sukupolvi käyttää edellisen sukupolven muotoilua kapenevalla alumiinikotelolla, mutta ottaa haltuunsa joitain suunnitteluvinkkejä MacBook Retinasta ja MacBook Prosta , kuten taulutelevision, jossa on mustat kehykset ja läpinäkymätön, kiiltävä logo takana. Sitä on saatavana kolmella viimeistelyllä: hopea, avaruusharmaa ja kulta. Se on myös ensimmäinen tietokone, jossa on valinnainen Flash-muistitikku. Ohjelmistopäivitys on aktiivinen alussa Maaliskuu korjata ongelma sekoitetuilla tuloksilla: CPU: n poistaminen on korjattu; Kuitenkin ylikuumenemisongelma säilyi joillakin käyttäjillä.

laukkukauppa netissä

Apple MacBook Air 13 () | Elisa Yrityksille

Se on ensimmäinen amerikkalaisen yrityksen tarjoama subcompact-kannettava tietokone PowerBook G4 12 ” : n lopettamisen jälkeen vuonna Previous article Next article. Lasi, napittamaton ja monikosketus, kuten MacBook Pro -sivukuvat lokakuu Uudessa vuoden versiossa on hiukan korkeamman kapasiteetin akku mac air 2020 i7 nopeampi Penryn-prosessori. Näppäimistö, paino (fysiikka), keveys ja Multi-Touch-kosketuslevy arvioidaan arvosteluissa, kun taas rajoitettuja kokoonpanovaihtoehtoja ja portteja, hidasta nopeutta muissa kuin SSD-malleissaei-vaihdettavaa akun käyttäjää, pientä kiintolevyä ja hintaa arvostellaan. Muut yrityspalvelut. Työntekijän OmaElisa.

MacBook Air (Retina, tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Artikkeli Wikipediasta, ilmaisesta tietosanakirjasta. Alkuperäisen MacBook Airin sivulla oleva pieni käännettävä luukku mahdollistaa joidenkin kuulokeliittimien ja USB-laitteiden tiukan säätämisen pakottaen käyttäjät ostamaan jatkojohdon. Stereokaiuttimet tarjoilevat basson kaksinkertaisena ja äänen 25 prosenttia voimakkaampana. Sisäänrakennettu mikrofoni ja mono- kaiutin Stereo ulostulo liittimeen. Näppäimistö, paino (fysiikka), keveys ja Multi-Touch-kosketuslevy arvioidaan arvosteluissa, kun taas rajoitettuja kokoonpanovaihtoehtoja ja portteja, hidasta nopeutta muissa kuin SSD-malleissa , ei-vaihdettavaa akun käyttäjää, pientä kiintolevyä ja hintaa arvostellaan. Tarkkuus: × pikseliä. Yritysten OmaElisa.