Lue Kirjoja Netissä Ilmaiseksi

Keijo Tahkokallio. Tove Janssonin kirjoja ruotsiksi Tove Jansson lukee omia kirjojaan ääneen ruotsiksi. Kokeile 1 kuukausi maksutta. Mauno Koiviston maalaiskunta. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.

Kesän kiehtovin kirjahylly

Digital Book Lue kirjoja netissä ilmaiseksi Suuri valikoima kauno- ja tietokirjallisuutta englanniksi. Elisa Kirja Tuttu ja turvallinen, kotimainen kirjapalvelu on palvellut suomalaisia ääni- ja e-kirjojen ystäviä jo yli 11 vuotta. Yritämme esimerkiksi lukea 10 kirjaa 4 kuukaudessa. Pronssi-tilauksella voit kuunnella ja lukea 20 tuntia maksukautta kohden. Lisäksi niillä on myös riippumattomia kirjailijoita, jotka julkaisevat teoksiaan itse näiden alustojen kautta. Jos et viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä lopeta tilaustasi veloitamme sinulta automaattisesti seuraavan kuukauden maksun.

lue kirjoja netissä ilmaiseksi

Kirjasto aina mukanasi!

Kaikkien aikojen luetuimmat kirjat. K-Ruoka Päivittyvä kooste: Tekemistä lapsille ja aikuisille kotona HS:n lukijoiden 60 vinkkiä tylsyyden selättämiseksi Muiden kirjastojen e-aineistovinkit Kannattaa tutustua myös muiden kirjastojen e-aineistovinkkeihin, esimerkiksi Oulun kaupunginkirjasto , Helmet-kirjastot sekä Piki-kirjastot ovat koonneet loistavat kokoelmat linkkejä ja vinkkejä vapaasti verkossa käytettäviin aineistoihin. Light-tilaajana voit lukea ja kuunnella ääni ja e-kirjoja 20 tuntia kuukaudessa. Et sitoudu mihinkään ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi. Johannes ja Helena.

kastelukannu motonet

Vapaat e-aineistot | Vaski-kirjastot

Äitimme oli sarjamurhaaja. Suomidigi Tietoa etänä annettavasta digituesta ja etätuen järjestäjien yhteystietoja. Kaikki luodon linnut. Useimmat äänikirjapalvelut tarjoavat verkkopohjaisen alustan sekä mobiilisovelluksia. Palvelussa on saatavilla noin 30 suomen- ja ruotsinkielistä teosta. Projekt Runeberg Den nordiska litteraturens klassiker. Kuuntele ja lue Nyt voit valita kirjan yli e- ja äänikirjan valikoimastamme.

Nextory: Digikirjat & Äänikirjat – Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Täysin ilmaisia äänikirjapalveluitakin on saatavilla, kunhan vain hoksaa katsoa: YLE Areenasta löytyy paljon moderneja äänikirjoja kuin myös vanhoja kunnon kuunnelmia. Ellibs-verkkokirjojen lukuohje. Joukossa on sekä lasten- että aikuistenkirjallisuutta ja useita klassikoita. Lue Ebook Central-verkkokirjoja Ebook Central. Saat lisätietoja lahjakortista palvelun verkkosivustolta tai sosiaalisen median sivuilta. Geoffrey Cain. Nextoryn avulla voit helposti astua kirjojen taianomaiseen maailmaan, jossa jokainen kirja tekee elämästäsi rikkaampaa.