Logitech M185 Langaton Hiiri

Rivi riviltä vierittävä pyörä. Painikkeet Painikkeiden määrä : 3 ykkös- ja kakkospainike, keskipainike. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Ei vaella omille retkilleen. Langattomuus suuri etu. Peruskäyttäjälle riittävä hiiri joka tällä hinnalla tarjoaa kaiken mitä peruskäyttäjä yleensä hiireltä tarvitsee.

Kritiikit

Hakamäentie 1. Lasten alusasut Alushousut Pitkät alushousut ja kerrastot Sukat Sukkahousut Aluspaidat ja muut alusasut. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Kolmen vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Palokunnankatu Marja-Leena N nainen65 tai yliv

logitech m185 langaton hiiri

Tuote-esittely

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Slow M mies , 55—64v Hiiri vastaa laatuvaatimuksia, joiden ansiosta Logitech tunnetaan johtavana hiirten ja näppäimistöjen valmistajana Perustuu riippumattomiin Logitechin hiirten ja näppäimistöjen myyntitietoihin yksikköinä , jotka on koottu tärkeimmiltä maailmanlaajuisilta markkinoilta, mukaan lukien Kanadasta, Kiinasta, Ranskasta, Saksasta, Indonesiasta, Koreasta, Venäjältä, Ruotsista, Taiwanista, Turkista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista heinäkuu — heinäkuu Näytä myymälähinta Sulje. Käsityökalut Sahat Vasarat ja purkutyökalut Naulauslaitteet ja nitojat Taltat, höylät ja viilat Hiomatarvikkeet Merkitsemisvälineet Painomitat ja mittalaitteet Puukot ja veitset Pihdit ja leikkurit Mutteri- ja ruuvityökalut Puristimet ja alasimet Muuraaminen- ja laatoitustyökalut Työkalujen säilyttäminen. Viilarinkatu 3.

jamo c912

Logitech M langaton hiiri | elektroninen kauppa

Selaa osastoja. Hiiren painomitat: 60 x 99 x 39 mm Tunnistimen tarkkuus: dpi Painikkeiden määrä: 3 2,4 GHz:n langaton yhteys, käyttöetäisyys noin 10 m Käyttää yhtä AA-paristoa sisältyy pakkaukseen. Jonkin ajan kuluttua hiireen tuli sellainen vika, että se ei toiminut kuin ylösalaisin. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Arvostele tuote ja logitech m185 langaton hiiri fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Helppo siirtyminen, tarkka ohjaaminen Mhiirellä siirtyminen on entistä helpompaa hallitun rivi riviltä etenevän vierittämisen ansiosta. Langalliset hiiri -osaston suosituimmat tuotteet alk.

Logitech M langaton hiiri ja hiirimatto | elektroninen kauppa

Näytä myymälähinta Sulje. Oikokatu 1. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Toimitusaika 1 – 5 päivää. Kirjoita oma arvostelu. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.