Logitech G733 G Hub

Tuotteen väri. DTS Headphone:X 2. Table Of Contents. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Kuulokkeiden taajuus. Jos mahdollista, ne tulisi.

G733 Langaton LIGHTSPEED -RGB-pelikuulokemikrofoni

Tuotepakkauksen pituus. Sitä käsiteltäessä tulee ensimmäisenä mieleen, ettei sen säätövara OLE sieltä parhaimmasta päästä. Tämä onnistuu hankkimalla erikseen myytäviä pantahihnoja ja puhkusuojia. Soljuva sikermä ihastuttavan lämpimiä värisävyjä rennon sinisen täydentämänä. Stalker 2: Heart of Chornobyl esittäytyy vaikuttavalla trailerilla Näytä usein kysytyt kysymykset.

logitech g733 g hub

Hintavertailu

Lataa se ilmaiseksi osoitteesta LogitechG. CE -suotimet, joiden avulla voit luoda lähetyslaatuiset äänet. Black Glitch. Lisäksi kuulokkeissa on nappi mikrofonin hiljennystä varten, äänenvoimakkuuden säädin sekä Universal Serial Bus Type C -latausliitäntä. Kohinanvaimennuksen, ekspanderin ja kompressorin saattoikin jättää pois, sillä niistä ei ollut ainakaan testitilanteessa merkittävää hyötyä tai ne vaikuttivat negatiivisesti mikrofonin äänenlaatuun. Mikrofoni puomi : – Mikrofonin noutomalli: kardioidi yksisuuntainen – Taajuusvaste: Hz – 10 kHz.

acer swift 1 sf113

Pehmeä, käännettävä pantahihna Glle ja Glle – Logitech G

Kaksikerroksinen muotoutuva vaahtomuovi mukautuu pehmeästi päähän ja kasvojen ympärille. English Ohjeita. Ominaisuuksiin kuuluu tilaääni, äänisuotimet ja edistyksellinen valaistus, joiden avulla lisäät ulkoasuusi, ääneesi ja peliisi entistä enemmän tyyliä. Valitse omasi värikkäiden kuvioiden joukosta. CE -suotimet, joiden avulla voit luoda lähetyslaatuiset äänet.

Huippukevyt langaton Gpelikuulokemikrofoni

Kun akkua on alle 10 prosenttia, kuulet äänimerkin 15 minuutin. Hide quick links: Permanently Temporary Cancel. Gkuulokemikrofonia voi mukauttaa erilaisilla värikkäillä lisävarusteilla, kuten käännettävillä pantahihnoilla ja mikrofonisuojilla. Ne pas tordre. Venäjän hyökkäys Ukrainaan lykkäsi myös kehutun uutuuspelin moninpeliä