Lithium Ionen Akku 12v 50ah

Toivelista luotu. Litium-rauta­fosfaatti­akkukennon nimellinen jännite on 3,3 V. Rebelcell akut ovat äärimmäisen laadukkaita ja Rebelcell on tehnyt yksiä markkinoiden parhaimpia akkuja jo pitkään. BMS suojatuissa lithiumakuissa tälläistä ongelmaa ei OLE, järjestelmä sammuttaa akun yli- tai alijänniteellä, ylivirralta, korkealta lämpötilalta tai ulkoiselta oikosululta. Putki- ja massalevyakut. Latureiden ja starttien vaihdot henkilö- tai pakettiautoihin.

Rebelcell Li-Ion akku 12V50Ah

Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä. Kritiikit ja vinkit. Syötä uusi salasana. Just Nyt – Ajankohtaista. Toivelista luotu. Heti omasta varastosta Helsingin myymälä, Noutovarasto.

lithium ionen akku 12v 50ah

Technical specifications:

Garmin Spring Deal Esimerkiksi 12V 50 Ah Rebelcell litium akku vastaa suorituskyyltään jopa Ah lyijyakkua! Tallenna Peruuta. Heti verkkokaupasta 1 kpl Kuopio. Bluetooth sovellus. Lithium akkujen kysyntä kasvaa koko ajan, muun muassa kalastajat ja veneiljät valitsevat lithium akun useimmiten lyijyakun sijaan.

gta v bonus

Sunwind 50Ah li-ion akku | verkkokauppa

Katso täältä MP ja kelkan li-ion akut Autamme mielellämme akun valinnassa – ota yhteyttä tai käy myymälässämmekäytössäsi on Suomen Akkujen ammattitaitoinen henkilökunta. Mikäli et saa akkuasi maasähköön lataukseen on litium akkujen kuljettaminen veneestä pois helpompaa kuin perinteisten AGM akkujen. Tällöin tilaa jää muulle tai akun sijoittaminen helpottuu. Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Akussa on edistynyt sisäänrakennettu

Rebelcell Li-Ion akku 12V50Ah – Samfishing Oy

BMS estää myös akun latauksen jos lämpötila laskee liian alhaiseksi. Rebelcell lithium akku on kevyt ja pitkäikäinen akku keulakoneelle, sähköperämoottorille ja lisäakuksi elektroniikalle. Rebelcell Li-Ion litiumakku on turvallinen, huoltovapaa, erittäin pitkäikäinen oletettu käyttöikä 10 v ja suorituskykyinen akku kaiken tyyppisiin veneisiin hupiakuksi. Heti verkkokaupasta 11 kpl. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Garmin Spring Deal on käynnissä!