Lg 86qned

Katso koko video. Päivitä pelijärjestelmäsi seuraavan tason televisiolla, joka on suunniteltu mahtavimpaan seuraavan sukupolven pelaamiseen. Yksityiskohtainen Real 4K -kuvatarkkuus. Osta verkossa Osta verkossa. Kehittynyt AI-prosessori optimoi automaattisesti kuvan ja äänen. Tämä tila säilyttää alkuperäiset värit, asetukset ja kuvanopeudet tuoden sinulle ohjaajan lg 86qned vision. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.

Televisiot

Vie katselukokemuksesi seuraavalle tasolle eloisilla QNED-väreillä ja uskomattomalla 4K-tarkkuudella erittäin suuressa näytössä. Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Kuva ja ääni 1. Patentoitu teknologia ja innovatiiviset ominaisuudet mahdollistavat Lg 86qned ja OLED-televisioiden lyömättömät yksityiskohdat, värit ja kontrastit. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu lg 86qned näytön kokoon, LG. Liity Vertaa. LG:n oma HDR-tekniikka säätää kirkkautta automaattisesti ja parantaa HDR-sisällön toistoa korostaakseen kunkin kuvan yksityiskohtia ja selkeyttä.

lg 86qned

Hinta- ja tuotetiedot

Ei tietoja. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Tyhjennä kaikki. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG.

asus zenbook ux480f

86” QNED 86 – QNED Mini LED 4K Smart TV – 86QNEDQA | LG Suomi

Lg 86qned käytetään nyt yksiväritulostusta ja kierrätettävää laatikkoa. Yksityiskohtainen Real 4K -kuvatarkkuus. Kuvaaminen ja videointi. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Takaisin sivun alkuun. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Nauti loistavasta kuvasta, skaalaa sisältöä 4K tarkkuuteen.

LG-televisiot täydelliseen katselukokemukseen | LG Suomi

Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Näytä filtterit. Anna webOS ja Magic Remote tarjota sinulle helppokäyttöisyyttä ja rajattomasti viihdettä. Päivitä pelijärjestelmäsi seuraavan tason televisiolla, joka on suunniteltu mahtavimpaan seuraavan sukupolven pelaamiseen. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG.