Lg 86 Nanocell Tv 4k

Näiden evästeiden avulla voimme tarjota sinulle käteviä toimintoja, kuten tuotearvosteluja ja tuotevideoiden toiston verkkoselailusi aikana. CES Innovation Awards -kunniamaininta pelinäyttöjen sarjassa. Parempi värien puhtaus. Tyyli ja hyvinvointi. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Osta nyt.

LG NanoCell TV- 86”

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Nanopartikkelien ansiosta selkeämmät ja täydellisemmät värit Taustavalaistuksen tarkkaa ohjausta korostaa mustaa väriä Dolby Vision ja Atmos tarjoavat elokuvateatterifiiliksen Ohjaa televisiotasi puheella Prosessori, joka käyttää tekoälyä. Älä anna laitteiden hidastaa pelaamistasi. Motion Pro -toiminnon avulla näet selkeästi sekä nopeat että pienet liikkeet — motoriikka ilman epätarkkuutta. Valitettavasti Hintaseuranta.

lg 86 nanocell tv 4k

Tekniset tiedot

Dolby muuntaa kotisi viihdekeskukseksi, jossa on elokuvamaiset HDR-kuvat ja äänet. LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. CES Innovation Awards -kunniamaininta pelinäyttöjen sarjassa. Nämä ovat virallisia kansainvälisiä standardeja, joilla mitataan LED-valojen haitallisia vaikutuksia ihmisiin IEC:n määritysten mukaisesti 2. Rajattomasti viihdettä.

bravecto punkki

LG 4K NanoCell TV | LG Suomi

Parempi värien puhtaus. Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Syvempi musta lisää syvyyttä kaikkiin väreihin. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Katso suosikkijoukkueittesi pelejä ultrasuurelta näytöltä, jossa on puhtaat värit ja upea kuvanlaatu.

LG NanoCell TV- 86” | LG Suomi

NanoCell-teknologia täydentää virtuaalista maailmaa, joka on usein upeampi kuin todellisuus. URL on kopioitu leikepöydälle. Katso sisältöä sellaisena kuin se on tarkoitettu nähtävän. Koti ja perhe. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.