Lenovo Thinkbook 14 Gen3

Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. ThinkBook 14 tukee yritystason palvelulaajennuksia ja siihen voi hankkia lisävarusteena jopa viiden vuoden Premier NBD on-site laajennuksen. Dräger Alcotestalkometri. Lenovo ThinkBook 14 Gen 3 — ketterä yrityskannettava monipuolisilla liitännöillä. Päivitetty Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii lenovo thinkbook 14 gen3 kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta.

ThinkBook 14 Gen 3 (14″ AMD)

Toimitusaika 12 päivää. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 9. Verkkokameran yksityisyyssuoja peittää kameran objektiivin, joten voit halutessasi nauttia videopuheluista levollisin mielin. Mukana on myös kaksi Dolby Audio -kaiutinta, jotka takaavat erinomaisen äänentoiston. Mihin tämä tuote soveltuu? Suorituskyky, jonka avulla menestyt ThinkBook 14″ on suunniteltu niille, jotka ovat aina menossa. Valitse listasta sopivin vaihtoehto.

lenovo thinkbook 14 gen3

ThinkBook 14 Gen 3 (14″ AMD)

Tehosta yrityksesi toimintaa Lenovo ThinkBook 14 Gen 3:lla. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Saat käyttöösi monipuoliset liitännät, mukaan lukien täysillä ominaisuuksilla varustettu Universal Serial Bus-C, HDMI ja 4-inkortinlukija, joiden avulla voit laajentaa laitetta vaivattomasti. Tuote on poistunut valikoimastamme. Lenovon tietokoneilla on 36 kk:n laajennettu OnSite-takuuhuoltopalvelu, jonka turvin saat vikatilanteessa huoltoliikkeen korjaaminen- ja huoltopalvelut mukaan lukien takuunalaiset varaosat ilman eri veloitusta. HDMI 7. Toimitusaika 12 päivää.

head liquidfire

Lenovo ThinkBook 14 Gen 3 | Tehokas työkannettava | Lenovo Suomi

Verkkokameran yksityisyyssuoja peittää kameran objektiivin, joten voit halutessasi nauttia videopuheluista levollisin mielin. Valmis lähetettäväksi 0. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: ThinkBook 14 tukee yritystason palvelulaajennuksia ja siihen voi hankkia lisävarusteena jopa viiden lenovo thinkbook 14 gen3 Premier NBD on-site laajennuksen. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Hobby Hall.

Lenovo ThinkBook 14 Gen 3 | Elisa Yrityksille

Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Äärimmäisen ohuet näytön reunukset ja tyylikäs design luovat elegantin vaikutelman. Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta. Tekniset tiedot.