Lenovo Legion Harman

Etukameran erottelukyky numeerinen 1 MP. Lenovo Chromebookit ovat täydellinen valinta helppoon selaamiseen ja verkkopohjaisiin sovelluksiin. Virran sisääntulo 9. Katso yhteensopivat tarvikkeet. Niissä on laaja valikoima tehokkaita asetuksia, ja niiden hillitty ulkoasu täydentää tyyliäsi. LightScribe Ei. Prosessorin säikeet 8.

Lenovo Legion Y540

Niissä on loistava graafinen taide, teratavu tallennustilaa ja suuri määrä muistia. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Windows-näppäimet Kyllä. Sovellusten käynnistäminen, verkkoselaus, tuottava työ ja viihteestä nauttiminen — kaikki on lenovo legion harman ja sujuvampaa. Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua. Legion 5i Pro Gen 7 16″ Intel.

lenovo legion harman

Tuotetiedot

Apple konfiguraattori. Pelaajien pelaajille suunnittelemassa Legion 5 -kannettavassa on TrueStrike-näppäimistö, joka muuntaa laitteen suosikkipelissäsi ergonomiseksi ja tarkaksi aseeksi. Svenska Ohjeita. Sekä maailman ohuimman ja kevyimmän muotoilun takaama kannettavuus. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät.

lenovo 14 notebook

Lenovo Legion Y – Tuotetiedot |

Sisäisen näytönohjaimen enimmäismuisti 64 GB. Dolby Atmos -kuuloketuen ansiosta saat myös kokea tilaäänen kolmiulotteisella äänikentällä, jossa kaikista suunnista selkeästi kuuluvat äänet auttavat sinua uppoutumaan pelikokemukseen täysin. Muuta: Sisäinen p HD -web-kamera. Prosessorin pakkauskoko 42 x 28 mm. Kamera Etukamera Kyllä.

Legion 5 -sarja | Pelikannettavat | Lenovo Suomi

Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Katsokaa siis ympärillenne. Täydellisyyttä hipova nestekidepolymeeripinnoitteella viimeistellyillä llä tuulettimen siivellä ja kupariputkilla varustettu kaksikanavainen Legion Coldfront 2. Näytä kaikki. Atean tarvikehaku. Meillä on tarjolla mukautettavia malleja, joissa on tehokas grafiikka, VR-valmiudet ja ylikellotettavat suorittimet.