Lenovo Ideapad Gaming Laptop

Kannettavien tietokoneidemme voimanpesä on legendaarinen Lenovo ThinkPad. Omaguru digipulmiin. Näppäimistön taustavalon väri Sininen. Vaihtoehtoisesti voit luoda käyttäjätilin uusille käyttäjille. Ääni Audiojärjestelmä Dolby Audio. Ultrakannettavat, ohuet ja kevyet läppärit ihmisille, jotka ovat aina liikkeellä. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.

IdeaPad Gaming

Olemme tehneet mielipidekyselyn, ja kävi ilmi, että ihmiset ovat tyytyväisempiä, kun he valitsevat nykyaikaisen tietokoneen1. Meiltä saat tilauksesi nopeasti, jopa saman päivän aikana vaikka kotiin asti. HDMI 2. Näppäimistön ergonomialla on tärkeä rooli pitkissä peli-istunnoissa. Graafinen taide Sisäinen näytönohjain Kyllä. Näytä mallit Lisää toivomusluetteloon.

lenovo ideapad gaming laptop

IdeaPad Gaming 3i Gen 6 (15″ Intel)

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Virran sisääntulo 4. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Suunnittelemme kannettavat tietokoneet käyttäjien tyytyväisyyttä silmällä pitäen, hintaan, jota kaikki voivat rakastaa, mukaan lukien:. Lenovo Legion- tai IdeaPad Gaming -malliston pelikannettavan avulla voit hallita kilpailijoitasi missä tahansa oletkin. Meillä on myös edullisia vaihtoehtoja satunnaisille pelaajille.

chromecast ultra wifi

IdeaPad-pelikannettavat | Lenovo Suomi

Prosessorin välimuisti 8 MB. Jalosteet ja palvelut. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Show savings:. Nelisuuntaisista ilmanpoistoaukosta ja kolmesta lämpöputkesta yksi enemmän kuin edeltäjässään poistuu yli kaksi kertaa aiempaa enemmän ilmaa. Värin nimi Onyx Black.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 – Elisa – Verkkokauppa

Tekniset tiedot Tekniset tiedot Kuvaus Tekniset tiedot Suoritin Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Ohjelmisto Käyttöjärjestelmä asennettu Windows 10 Home. Näppäimistössä on valkoinen taustavalo, ja sen näppäimissä on 1,5 mm:n liikerata mukaansatempaavaa ja miellyttävää pelaamista varten. Suojatulla yhteydellä hoidat nettiostokset ja verkkopankkiasiat turvallisesti. Ethernet LAN Kyllä. Tuotenimi Gaming 3.