onedrive

Leikkasiko OneDrive tallennustilaasi? Hyödynnä pCloud tarjous ja tallenna kuvasi ilmaiseksi

Tuntuuko Sinusta siltä, että OneDrive tallennustilassasi ei olisi enää kaikkia sinne Lumia puhelimestasi tallentamiasi valokuvia ja videoita. Mistä nyt siis oikein on kyse? Mennään ajassa muutama vuosi taaksepäin jolloin Nokia Lumia puhelimet tulivat markkinoille. Tällöin OneDrive tarjosi kaikille ilmaista tallennustilaa 15Gb edestä. Tarjouksena oli lisäksi Lumia puhelimen hankkineille extrana 50Gb tilaa eli yhteensä siis 65Gb ilmaista pilvitallennustilaa. Nyt OneDrive on osalle käyttäjistään poistanut tallennustilaa niin, että jäljelle on jäänyt vain 5Gb:n tallennustila. Tämä on myös tapahtunut ilman, että siitä olisi lähetetty erillistä ilmoitusta sähköpostiin.

Ei tunnu reilulta vai mitä? OneDriven kilpailija nimeltä pCloud on huomannut tämän epäkohdan ja päättynyt tarjota ilmaisen tallennustilan, jonka koko on 20GB. Ja mikä parasta: Tämä 20Gb tila siis täysin ilmaiseksi eikä minkäänlaista määräaikaa!! Kyllä! Nyt kun lunastat tämän tarjouksen niin se on Sinun ikuisesti – Forever.

Tarjouksen hyödyntäminen edellyttää Sinulta ainoastaan sitä, että lunastat tarjouksesi oheisesta linkistä:

20gb ilmaista tilaa OneDrive käyttäjille

Tuntuuko Sinusta kuitenkin siltä, että tämä 20Gb ei olisikaan riittävä kaikille tiedostoillesi? Silloin Sinun kannattaa harkita pCloudin tarjousta 500Gb tallennustilasta. Se maksaa alle 4€ kuukaudessa. Tämä on siis alle puolet vastaavan OneDrive hinnasta. Lue oheisesta linkistä lisää:

 

tallennustila 500gb

maksullinen pilvipalvelu

Jaa:

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *