Lego Star Wars 75235

OLE kuitenkin varovainen, iskusotilas tähtää häntä tykkitornissaan! Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella. Your session is about to timeout due to inactivity. Todennettu Et. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni.

Lego Star Wars Tm 75235 X Siipisen Tähtihävittäjän Lento Juoksuhaudoissa

Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. Go to Top. Tilaa uutiskirje. Vastaanota ilmoituksia. Onnistutko lennättämään Luken turvaan, ennen kuin sotilas ampuu? Voit tarkastella rakennusohjeita ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä.

lego star wars 75235

Tuotetieto

Todennettu Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Voiko Lego-ja Duplo-palikoita käyttää yhdessä? Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Vastaanota ilmoituksia. Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta OLE apua? Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa.

braun silk epil flex review

LEGO Star Wars™ X-siipisen tähtihävittäjän™ – LEGO Star Wars – LEGO | Shopping4net

Todennettu Et. JavaScript disabled. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella. Sulje Siirry kassalle. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin.

Rakentamisohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja. Todennettu Monet nykyaikaiset Lego-ohjeet sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja. Todennettu Kyllä, Lego- ja Duplo-palikat sopivat yhteen toistensa kanssa.