lg puhelin huolto

Kosketusnäyttö meni rikki – miten saan kuvat puhelimesta tietokoneelle?

Puhelimen lukituskuvio tai pääsykoodi pitää avata ennen kuin voit siirtää valokuvat ja videot tietokoneellesi. Miten lukituksen voi avata, kun näyttö on mennyt rikki?

Android käyttöjärjestelmällä olevaan puhelimeen, voi liittää tavallisen tietokoneen hiiren. Sen avulla voit avata puhelimen lukituksen tai tehdä siitä varmuuskopion, vaikka kosketusnäyttö ei puhelimessasi enää toimisikaan. 

Tämä kyseinen ominaisuus löytyy siis vain Android puhelimista – ei onnistu iPhonen tai Lumia kanssa. Huomioithan myös, että tämä vaatii onnistuakseen sen, että näyttöön tulee kuva.

Voit käydä ostamassa kyseisen OnTheGo -kaapelin lähimmästä toimipisteestämme. Tarvitset siis nk. OTG USB kaapelin sekä langallisen tietokonehiiren.

Eikö onnistu tai tuntuuko hankalalta? Asiakaspalvelumme voi avustaa Sinua

 • tärkeiden tietojen tallentamisessa erilliselle muistitikulle tai tietokoneellesi, vaikka puhelimesi näyttö olisikin rikki.
 • varmuuskopion ottamisessa puhelimestasi Google tilillesi, vaikka puhelimesi näyttö olisikin rikki.

Piditkö tätä vinkkiä hyödyllisenä? Olisimme kiitollisia jos voisit kommentoida artikkeliamme.

Jaa:

Comments

 • Mikko Vastaa

  Moro

  Minulla huawein puhelin, näytön lasi meni rikki, hetken aikaa näyttö toimi. Nyt ongelmana se etten saa kuvia/tiedostoja koneelle siirrettyä. Yritin buutata koneen, mitään ei tapahtunut. Eli kännykkä starttaa mut siinä se sit on. Osaisitko auttaa ?

  • Vesa-Pekka Venho
   Vesa-Pekka Venho Vastaa

   Jos ymmärsin kuvauksesi oikein, niin puhelimesi näytölle ei tule nyt enää kuvaa lainkaan? Tämä ohjeistus koskee tapausta missä näytölle tulee kuva, mutta kosketus (kosketusnäyttö) ei enää toimi. Mikäli puhelimestasi on näyttö rikki, ( eli kuva ei enää muodostu näytölle lainkaan) niin ainoa keino on korjata puhelimesi. Pyytäisinkin Sinua lähestymään asiakaspalveluamme, saadaksesi tarjouksen puhelimesi näytön korjauksesta. Voit varmuuden vuoksi käydä myös katsomassa osoitteessa Google kuvat sovellus jos Sinulla vaikka olisi ollut kuvien automaattinen varmuuskopiointi päällä.

 • Mikko Vastaa

  Juuri näin, ymmärsit oikein.
  Puhelimella ei niinkään ole väliä kunhan saisin puhelimen tiedostot talteen. Uuden puhelimen hankinta oli jo edessä muutenkin. Niin ja kuvat ei ollut google sovelluksessa.

 • Vesa-Pekka Venho
  Vesa-Pekka Venho Vastaa

  Puhelin pitää korjata saat tiedot talteen.

 • Annika Vastaa

  Hei.

  Ostin kyseisen kaapelin ja hiiren Sony xperia z3+ eikä kyllä toimi. Onko mitään neuvoa?

 • HT Vastaa

  Puhelimen näyttö rikki(ei siis tule mitään kuvaa), saanko mitenkään siirrettyä kuvia tietokoneelle?

  • Vesa-Pekka Venho
   Vesa-Pekka Venho Vastaa

   Kyllä se on mahdollista! Se kuitenkin edellyttää, että asennamme puhelimeesi uuden näytön siksi aikaa kun kuvat siirretään. Viestistäsi ei käy ilmi, että mikä puhelin Sinulla on mutta ehdottaisinkin, että käännyt lähimmän liikkeemme puoleen. He kertovat Sinulle mitä kyseinen palvelu maksaa. ( palvelun hinta riippuu puhelimesi merkistä ja mallista )

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *