instagram kuvien lataus

Instagram antaa sinun nyt lisätä useita kuvia ja videoita kerralla – jopa 10 kuvaa tai videota yhteen postaukseen

Instagram galleria.

Enää Sinun ei tarvitse jakaa vain yhtä kuvaa tai videota, vaan voit nyt jakaa useita kuvia ja videoita, samalla kertaa, yhteen postaukseen. Oletkin varmaan nähnyt syötteessäsi mainostajien mainoksia, missä on ollut useita kuvia vaakasuoraan selattavissa. Tämä uudistus on nyt jo Sinunkin saatavillasi kunhan puhelimessasi on vain Instagramin uusin versio 10.9 käytössä. Pienoiskuvien oikeassa yläreunassa on nyt omanlainen symbolimerkki, joka on merkkinä kuvagalleriasta. Keskimmäisessä kuvassa kuvagalleria ja oikeanpuoleisessa kuvassa videon symbolikuvake.

usean kuvan ja videon lataaminen

instagram kuvien lataus

Kun aloitat lataamaan kuvia Instagramiin, niin oikeaan alareunaan on nyt ilmestynyt uusi ”kansiokuvake” jota painamalla voit aloittaa valitsemaan mitä valokuvia tai videoita haluat kavereillesi jakaa. Voit ladata myös sekoituksen kuvia ja videoita samaan postaukseen.

kuvagalleria instagram

useiden kuvien ja videoiden lataaminen instagramiin

Pitämällä ensin yksittäistä kuvaa hetken painettuna, voit vaihtaa niiden järjestystä karusellissa. Voit asettaa kaikille kuvillesi saman filtterin tai sitten voit vaihtoehtoisesti muokata kuviasi myös yksitellenkin.

usean kuvan jakaminen yhtäaikaa

kuvakaruselli instagram

Kun olet ladannut kuvagalleriasi syötteeseesi, niin ensimmäisen kuvan alapuolella (keskellä) on näkyvillä niin monta pistettä, kuin olet kuvia ladannutkin. Tästä kaverisi tietävät, että lisää kuvia löytyy selaamalla oikealle. Hashtageja ei voi ladata jokaiseen karusellissa olevaan kuvaan tai videoon erikseen, vaan ne on aina postauksen ensimmäisen kuvan tai videon yhteydessä.

instagram useita kuvia kerralla

kuvagalleria

Kuvat ja videot ovat ladattavissa tähän nk. karuselliin ainoastaan neliön muotoisina.

Lisää aiheesta löydät Instagramin blogista:
Instagram Blog – useita kuvia yhteen julkaisuun

 

Jaa:

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *