huoltolandia

Huoltolandia ja iHelp aloittavat yhteistyön – Suomen kattavin huoltoliikeketju on syntynyt

MERKITTÄVÄ TOIMIALAJÄRJESTELY MOBIILILAITEHUOLLOSSA – IHELP FINLAND OY OSTAA HUOLTOLANDIA OY:N OSAKE-ENEMMISTÖN JA INVESTOI KASVUUN

Suomen johtava mobiililaitteiden huoltoon ja korjauksiin erikoistunut iHelp Finland Oy ostaa tänään julkistettavalla osakekaupalla osake-enemmistön Huoltolandia Oy:stä. Järjestely tukee molempien yritysten kasvua ja nyt muodostuvasta iHelp -konsernista tulee maan kattavin huoltoliikeverkosto koko suomessa, jolla on 18 toimipisteitä 15:lla eri paikkakunnalla.

Kiinnostuimme Huoltolandia Oy:stä lähinnä sen kehittämästä ainutlaatuisesta kumppaniverkostosta ja sen tuomasta mahdollisuudesta laajentua useammalle paikkakunnalle, mihin meidän nykyinen toimintamallimme ei olisi mahdollistanut. Lisäksi yhtiön poikkeuksellisen hyvä asiakastyytyväisyys herätti myös huomiomme, toteaa iHelp Finland Oy:n toimitusjohtaja Ville Tasala.

”Molemmat yhtiöt keskittävät logistiikkansa nyt uudistettavaan Oulun logistiikkakeskukseen, joka mahdollistaa meille kolme tärkeää liiketoimintaetua: varaosien toimitukset toimipisteillemme entistä nopeammin sekä kustannustehokkaammin, entistä laajemman palveluvalikoiman tarjoamisen sekä joustavuuden mukautua liiketoiminnan ja tuotevalikoiman muutoksiin myös tulevaisuudessa”, Tasala kiteyttää synergiaetuja.

 

Toimitusjohtaja Venho tulee edelleen jatkamaan Huoltolandia Oy:n toimitusjohtajana, joka nyt toteutettavan yritysjärjestelyn myötä on iHelp -konsernin tytäryhtiö. Samalla Venho nimitetään ketjuliiketoiminnan johtajaksi vastaamaan iHelp -konsernin ketjuliiketoiminnan kehittämisestä sekä laajentamisesta valtakunnallisesti.

Omistusjärjestelyn myötä Huoltolandialla on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa edelleen yhtiön valitseman strategian mukaisesti. Huoltolandia Oy:ssä jatketaan nykyistä kasvustrategiaa ja omistusjärjestely auttaa meitä ottamaan seuraavat askeleet valtakunnallisen huoltoliikeverkoston edelleen laajentamiseksi toteaa Huoltolandia Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja Vesa-Pekka Venho.

iHelp Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva puhelin ja tablet -tietokoneisiin erikoistunut huoltoliike. Sen omat toimipisteet sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Helsinki, Espoo, Tampere, Turku, sekä Kemi.
Huoltolandia Oy on mobiililaitteiden huoltoon ja korjaukseen erikoistunut huoltoliikeketju. Sen kumppaniverkoston toimipisteet sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Lohja, Järvenpää, Turku, Rauma, Tampere, Mikkeli, Outokumpu, Joensuu, Kuhmo sekä Kajaani.
Lisätietoja antavat:
Ville Tasala, toimitusjohtaja iHelp Finland Oy, 040 823 8123, ville.tasala (at) ihelp.fi
Vesa-Pekka Venho, toimitusjohtaja Huoltolandia Oy, 050 0860 455, vp.venho (at) puhelinrikki.fi

iHelp ostaa Huoltolandian

Jaa:

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *