Dell Precision 5550 Graphics

Asennettujen SSD:iden lukumäärä 1. Prosessorisukupolvi Kestävän kehityksen edistäminen Toimialan parhaiten kestävän kehityksen vaatimukset täyttävä kaupallinen PC-portfolio. Haluamme auttaa. Execute Disable Bit Kyllä.

Dell Precision 5550 Määrittäminen ja tekniset tiedot

Kompakti ja täynnä tehoa. Numeronäppäimistö Ei. Iskunkestävyys käytön aikana G. Käytön ulkopuolinen korkeus 0 – m. Mikrofonien lukumäärä 2. Käyttökorkeus 0 – m. Ensisijainen akku.

dell precision 5550 graphics

Precisioniin perustuva maailma.

Optinen asema. Kokeiluohjelmisto MS Office. Liitettävyys Universal Serial Bus 3. Äänilaitteet ja kaiuttimet. Hyödynnä ohjelmoitavia pikavalintoja ja nauti 36 kuukauden akun kestosta.

converse miesten kengät

Dell Precision tekoälyoptimoitu mobiilityöasema kannettavalle tietokoneelle | Dell Suomi

Varastointilämpötila – 65 °C. Älykäs lämmönhallinta: Mullistava jäähdytysratkaisu auttaa kaikkein resurssi-intensiivisimpiä ohjelmistoja toimimaan paremmin. Dellin ohjelmisto- ja palveluratkaisut integroituvat nykyisiin päätepisteympäristöihin ja parantavat tehokkuutta, tarjoavat käyttöä helpottavia tietoja ja optimoivat käyttöönoton, tietoturvan, hallinnan ja tuen. Korkeus: 18,54 mm 0. Pikselitiheys ppi.

DELL Precision – Tuotetiedot |

Huomautus: Yllä oleminen kuva koskee kaikkia kannettavia Precision-perheen tuotteita, ei vain Precision -laitetta. Kokeiluohjelmisto Microsoft Office. Sisäinen tekoälyalustamme oppii tuntemaan työskentelytapasi ja sopeutuu älykkäämmän ja henkilökohtaisemman käyttökokemuksen saamiseksi. Yleisääniliitäntä 4. Prosessorimalli iH. Pyrimme myös vähentämään kasvihuonekaasujen päästöjämme toimintojemme ja suorien toimitusketjukumppaneidemme avulla. Ominaisuudet voivat vaihdella järjestelmän mukaan.