Dell Latitude E7450

Jos huomaat, että tuote on vaurioitunut toimituksessa, siitä on ilmoitettava Inregolle mahdollisimman pian. Intel HD-audiotekniikka Ei. Intergroitu emolevyyn. Vain parasta sinulle. Tuotteen syvyys ,5 mm. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta.

DELL Latitude E7450

Suojaus Sormejäljenlukija Kyllä. Kun ostat käytetyn tietokoneen Inregolta, saat seuraavat hyödyt:. Tuotekoodit Valmistajan tuotekoodi t Kaikki tuotteemme on huollettu ja päivitetty. Mietitkö vielä?

dell latitude e7450

Tuotteen ominaisuudet

Kamera Etukamera Kyllä. Näppäimistö Ominaisuus Tekniset tiedot Näppäimien lukumäärä Yhdysvallat: 82 näppäintä, Englanti: 83 näppäintä, Brasilia: 84 näppäintä ja Japani: 86 näppäintä. Piilota sisällysluettelo. Intel Hyper-Threading -teknologia Kyllä. Kosketusherkkä näyttö Ei. SmartCard-paikka Kyllä.

jimms asiakaspalvelu

Dell Latitude E 14″ Core i5 2,3 GHz – SSD GB – 8GB AZERTY – Ranska | Back Market

Toimitus Tuotteet toimitetaan normaalisti päivän sisällä tilauksen vahvistamisen jälkeen. Tallennusväline Tallennuskapasiteetti GB. A – Erittäin hyväkuntoinen Tuote on vähän käytetty ja erittäin hyväkuntoinen. Lisäksi valikoimissa usein lähes käyttämättömiä tuotteita kuten esittelylaitteita, kuntoluokitus A. Taulukko 7. Näppäimistö Osoitinlaite Kosketuslevy. Hylkää Hyväksy.

Inrego -käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa

Yhdysvallat: 82 näppäintä, Englanti: 83 näppäintä, Brasilia: 84 näppäintä ja Japani: 86 näppäintä. Kunnostaja ja myyjä: iTech Renew. Tallennusmedia SSD-levy. B – Hyväkuntoinen Tuote on hyvässä kunnossa normaalilla kulumisella. Kaikki kentät ovat pakollisia, jollei toisin OLE merkitty. TFT – Hyväkuntoinen Monitorit ovat usein erittäin hyvässä kunnossa. Kun ostat käytetyn tietokoneen Inregolta, saat seuraavat hyödyt:.