android 7.0 toiminnot

Android 7.0 Nougat päivitys tuo paljon uusia ominaisuuksia – Katsaus toimintoihin

Android 7.0 päivitykset on alkamassa vuoden 2017 alussa. Jokainen valmistaja vastaa itsenäisesti mihin malleihin päivitys tuodaan saataville sekä päivitystiedoston jakelun aikataulusta. Nougat tarjoaa useita ominaisuuksia jolla voit luoda puhelimesta persoonallisemman, nopeamman käyttää sekä parannat sen suorituskykyä.

Android 7.0 Nougat päivityksen asentaminen.

Android 7.0 päivitystiedoston koko on yli 1Gt ja sen on mahduttava puhelimesi muistiin ennenkuin asennus voi alkaa. Mikäli puhelimessasi ei ole riittävästi vapaata muistitilaa, niin nopeiten saat sitä poistamalla videoita.

 1. Jaetun näytön tila eli Split screen on Android 7 parhaita ominaisuuksia. Nyt voit käyttää sujuvasti kahta eri sovellusta yhtäaikaa näytölläsi.
  • Kaksi Chrome ikkunaa yhtäaikaa ruudulla. Chrome selaimeen on kehitetty kokonaan erillinen oma ominaisuus jonka avulla on mahdollista saada kaksi selainikkunaa näkyviin samaan näkymään.
 2. Ilmoitusvalikko on nyt helpompi muokata ja sisältää melkoisen joukon uudistuksia ja parannuksia.
  • Voit vastata viesteihin ja ilmoituksiin lennossa eli nyt Sinun ei tarvitse avata lainkaan Appsia. Näet enemmän viestin sisällöstä jo ilmoitusvalikossa ja voit suoraan vastata viestiin, avaamatta itse sovellusta lainkaan.
  • Muokattava pika-asetusvalikko. Voit vapaammin muokata pika-asetuksia ja tuoda siihen enemmän toimintoja joita käytät useimmin.
  • Sovellusilmoitusten helpompi hiljentäminen. Voit muokata ilmoitusvalikossa jos et enää halua että ilmoituksia Appsista.
  • Näet saapuneet Gmail viestisi ilmoitusvalikossasi.
 3. emoji kuvakkeita 72 kpl lisää käytettäväksi viestintään.
 4. Puhelin kytkeytyy automaattisesti virransäästötilaan kun se on taskussasi.
  • Doze -niminen virransäästöominaisuus käynnistyy päälle automaattisesti kun puhelimen näyttö on sammutettuna ja olet liikkeessä.

Jaa:

Comments

 • Harri Vastaa

  A5 2017. latasin päivitykset ja nyt en enää voi ladata kuvia esim facebookkiin,näyttö pimenee soittaessa(ennen pimeni ku laittoi korvalle) nyt saa näkyviin vain kotinäppäimellä,kello muuttui niin että numerot päällekkäin(huono),jokunen sovellus katosi. vahoilla päivityksillä toimi niinkuin pitääkin. miten saisin takaisin toimivaksi?

Add your comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *